Picture
Teori- Chek! Hagelgevärsprov- Chek! Högviltprov/kulgevär- Chek!
Äntligen!! På en termin har jag lyckats ta jägarexamen, både teori och idag klarade jag även alla skyttedelar. Fan va jag är bra!!
 
Picture
Skrålls sista saker är packade för att antagligen aldrig komma tillbaka till Forshaga. Så mycket som hon vuxit här så känns de förjävligt att hennes tid verkligen är slut. Med med 2 mvg på båda sina "eget moment" så lämnar hon skolan med huvudet högt. Världens bästa minsta har gjort 2 grymma år på hundsportsgymnasiet, nu är de träning på hemhemmaplan som gäller.


Picture
Vi är även med i en liten fototävling igen bara för kul, skadar ju inte även om de bidraget jag skickade in nu är en helt vanlig dålig bild från mobilen.

 
Picture
Efter lite magproblem gick Della ner ca 3 kg, ja vill ha upp henne 2-3 igen och har försökt med de sakta och säkert men de vill sig inte även om hon får mer mat än vad hon borde. Hon stannar på ett kilo för lite och även om jag vill ha en smal hund så vill jag inte ha en föör smal hund. Har tänkt att byta foder då mask i magen kan uteslutas. Någon som har något bra tipps? Just nu går hon på pro plan sensitive.
Är även ute efter tipps om mat som ni ger efter tex hård träning? Vad är det för sort och när ger ni?
Tacksam för svar ^^

 
För den som inte visste så ser en schäfer som svälter över dagen pga knasig mage ut såhär. Mycket lycklig hund.
 
Picture
När man inte har så mycket bättre för sig så e jag nog inte ensam om att kolla på nya saker till hunden på olika sidor... De är tur att ja precis har kvar pengar till mat innan sommarlovet så kan inte köpa nått till Della nu, hon fick ju dessutom nyss ett kyltäcke och reflexväst från Hurtta.
livsfarliga sidor:
Där e några länkar iaf, finns 1000 till! Livsfarligt...





 
Picture
Årets hundsportare på utspringet.
Yeeesss! MVG i djursjukvård! 150 p kurs, alltså har kursen pågått i 3 terminer. Känns så jävla bra, läraren sa själv att hon bara sätter mvg på de elever som kan komma ut och i princip jobba som djurvårdare efter kursen. Ibland är jag ganska bra ändå. Det är en stor teoretisk del med mycket kunskap om sjukdomar, farmakologi, anatomi osv men också en mycket stor praktisk del som bygger på att man kan hantera djuren på ett bra sätt m.m, både rädda och mer bångstyriga. Läraren går också mycket på hur vi sköter, vårdar och tar hand om våra egna hundar både när de är på topp och när de är sjuka eller skadade. Lärarna pratar alltid i arbetslaget osv för att få en större bild av oss och när jag fick reda på hur bra dom tyckte att jag skötte mina så fick ja fan tårar i ögonen. Kanske låter löjligt, men när man verkligen får de på svart och vitt att man i vått och torrt sköter sina hundar på ett exemplariskt sätt så är de faktiskt svårt att hålla tillbaka, även om det är så självklart att man gör allt för hundarna.
    Förutom de så fick jag mvg i arbetsmiljö och säkerhet, gutt dä mä, men betyder långt ifrån lika mycket som ett mvg i djursjukvård!.
    Idag har även våra fina treor tagit studenten! Fan va galet. Blev sjukt många tårar och kommer sakna alla så jävla mkt, vissa mer än andra... Haft ett sjukt bra år och känns så sjukt hemskt att alla som gjorde året så bra inte kommer vara här när man kommer tillbaka efter sommaren.
    Skrållan har även vart hos vet. Stackars hund säger ja bara. Dom skulle ta prov på en fläck där hon har tappat massa päls så de skrapade med kniv för att de behövde både hud och blod. Hon skrek tydligen ganska duktigt.. Stackarn! Nu är de iaf bara att vänta på provsvaren.