Picture
Ingen lär ju missat att hösten är här, ingen lär ju heller ha missat att min sida legat nere ett bra tag. Men kul att jag ändå har en hel del besökare här varje dag! Hoppas på att kunna vara lite mer aktiv igen när jag fått ordning på allt kaos som är just nu.

Sommaren gick sååå fort. Har jobbat, sovit, ätit, tränat hund och pustat ut hos någon vän eller hos killen då och då. Kul sommar? Kanske inte min bästa sommar med tanke på att man gärna vill spendera lite mer tid med sina nära. Men de va inte heller min sämsta sommar!  Jag har träffat så många underbara människor på jobbet och de har verkligen få en att tycka att sommarens kaos varit okej ändå.

Jag har valt att prioritera arbetslivet för att jag vet att ansvaret för att hunden ska ha mat och andra saker ligger på mej och ingen annan. Vet inte om de bara är jag men efter studenten ville inte jag vara arbetslös? Jag känner iaf att jag vill komma igång och börja utvecklas, gör jag inte de kan jag ju inte förvänta mig att få jobb om ett år och att vara 20 och varit arbetslös sen studenten kan inte vara någon hörjare! (om man inte pluggar såklart!) De är hur som helst en sjuk sjuk sjuk stress, även om jag har jobb just nu. Sömnlösa nätter, huvudverk i princip varje dag så treo och annat bra får en att gå runt, DESSUTOM blir hundträningen lidande för att man verkligen inte har lust eller ork ibland, eller rättare sagt ovanligt ofta. Detta gör ju bara att man får en jobbig understimulerad hund som inte levererar när man väl tränar.

Men vad gör man då när allt är upp å ner? Ger sig själv en smäll på käften och tänker på hur man ska få hunden att leverera, ser till att träna regelbundet och BARA tänka på hunden en stund varje dag när man tränar, busar av sig på ängen eller bara har kvalitetstid. De har hur som helst gett resultat. Idag gick hon sååå fint! Så nöjd! Ingen bråk om att hon ska släppa bollen, fin apportering, och fint sättande u.gång. De va dagens prio 1. Hyfsat tyst, snabb, glad, allmänt bra attityd och bra känsla. Hur skulle jag kunna vara missnöjd då?

Hoppas hur som helst att allt kaos som är i mitt liv just nu lägger sig snart. Listan på måsten börjar iaf bli mindre och man börjar få lite mer struktur i vardagen utöver allt jobb. Men just nu och till november är de fullt upp och kaos så missar träffen med IPO-satsningen. SJUKT ledsen, känns så surt. Men antar att de är lite så innan man fått ordning med flytten, jobb osv osv osv? De är vuxenlivet? MEN då ser jag fram ännu mer till nästa träff istället! :D


Och igår va den lilla (Skrållan) hos vet. Tack och lov va hennes värden fina! Båda jag och mamma har suttit med en klump i magen då vi ökat hennes medicin. Så de är väldigt skönt att veta att hon bara inte  ser ut att må bra utan att hennes lever och blodvärden va okej.

Och ja, sällan(läs: aldrig?!) jag filmar mina träningar/moment själv. Men nu va ja bara tvungen att prova, lite impulsivt men men. Inget kan rekommenderar haha men nu är de gjort! Se och lär att man inte ska filma ;)