Picture
209 dagar kvart tills jag springer ut ur skolan med min klass, precis som så många hundsportare gjort innan oss. Men studenten känns längre bort än någonsin, känns inte ens som att jag kommer ta studenten. De är så sjukt mycket som jag måste ta tag i men träna hund och umgås med vänner tar all tid samtidigt som pluggmotivationen ligger på 0. Jag känner mig klar med skolan NU och inte om 209 dagar.
Och ja... Här ser nu den typiska hundsportsmössan.

 
Picture
Efter några dagar utan lydnadsträning är vi på topp igen. Känns riktigt bra inför tävlingen nästa helg. Så nu är de bara att hålla tummarna för att vi inte ska få dedära eviga 3:dje priset!
     Förövrigt så är jag sjukt trött på hösten, de bara regnar å regnar. Hunden hinner aldrig bli torr!! Och nej... jag har inte kunnat( läs: haft råd) att köpa hurttas regntäcke så hon får ha back on track när de är som värst. Synd bara att de alltid är fint väder när man går ut och börjar regna halvvägs, är i stooort behov av hurttas smidiga regntäcke som man kan vika ihop till en liten "ficka" och ta med.
      Och så va de en till sak. Fyller ju "hela" 18 nästa helg och vad har jag önskat mej? Jo... jag insåg att jag bara har önskat mej hundsaker. Spårflaggor, träningsväst, spårapporter och annat kul. Hoppas de är helt normalt osv. Over and out...