Picture
Ja, jag är helt kass på att uppdatera bloggen. Helt värdelös, men helt ärligt så vet jag inte vad jag hinner med nu för tiden, och har jag tid så orkar jag inte. Är så galet mycket i skolan! Blir helt knäpp på de. Tur att man kan ta med sig hunden ut och spåra osv så man kan rensa skallen.
Well...Detta med att kunna köpa saker på internet är som gjort för mig! Eller de beror på hur man ser de, min kyl är väldigt tom men hunden är desto gladare! Fine for me.
Beställde 3 duttar från Klin, en del spårapporter, 2 spårflaggor. Sedan trillade de ner en stor apportbock från Klin, en dressyrlänk och till Dellas fasa - schampo! Va mycket intressant att bada henne, synd att ingen va med och fota. Fick släpa in henne i duschen x antal gånger innan hon stannade. När jag va klar med tortyren sprang hon å statte sig under handfatet... och stirrade rakt in i väggen. Har nog aldrig känt mig så hatad.Tur att de lär ta minst ett halvår innan den grå ska bada igen.
     Förövrit gick Della sitt första hårda spår i veckan. Hon va så duktig! Är så stolt över henne. Kollade även på våra första spår som jag filmande, jisses va hon va kass... Eller a enligt en IPO människa om mig. Nu är hon så mycket bättre, så himla stolt. Även om de är lång tid kvar innan vi är tävlingsklara...
     Men nu taggar vi inför "stora Stockholm hundmässa"! Jag och Elin har fixat en del med skolans monter samt tävlingen vi ska ha och ser verkligen fram emot allt. Känns dessutom lite extra bra att ha med Della, hon kommer må gott av den miljöträningen.